اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

تکنولایف: اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

۱ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از انواع خط های تولیدی مربوط به فراورده های سیب زمینی، خط تولید چیپس سیب زمینی است. و بدلیل سرانه مصرفی نسبتا بالا در اقشار مختلف مردم، محصولی محبوب برای سرمایه گذاران و بازرگانان می­‌باشد.

در ادامه مراحلی که در تولید چیپس سیب زمینی باید صورت بگیرد و تجهیزات مورد نیاز را به شما معرف می کنیم:

خط تولید چیپس سیب زمینی

مراحل تولید چیپس سیب زمینی

مراحل تولید چیپس در انواع خطوط تولید چیپس خانگی، رنده چیپس، طرز تهیه چیپس سرکه ای، چیپس ماکارونی، چیپس خلالی ، طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و... در ادامه قصد داریم مراحل و فناوری بکار رفته در خط تولید چیپس سیب زمینی را خدمت شما توضیح دهیم:

سرت و نگهداری سیب زمینی:

سیب زمینی در اول کار باید بر حسب اندازه، وزن و سایز سرت شود و جدا سازی صورت بگیرد. سپس آلودگی های آن رفع شود. سپس برای نگهداری به انبار انتقال میابند. در انبار جهت بالا بردن عمر ماندگاری و آماد‌ه سازی برای تولید چیپس سیب زمینی در شرایط مناسب از لحاظ دما، رطوبت، نور و…  نگهداری صورت میگیرد.

شستشوی سیب زمینی :

در این مرحله باید سیب زمینی ها را با دستگاه شستشو میوه شست و شو داد.

پوست کنی سیب زمینی:

یکی از مراحل مهم در خطوط تولید چیپس پوست کنی سیب زمینی ها ها می باشد. برای پوست گیری سیب زمینی می توان از دستگاه پوست گیر استفاده کرد.

  • پوست‌کن سطلی: سیب­ زمینی ها را می توان با نیروی گریز از مرکز پوست گیری کرد و این دستگاه پوست کن سطلی گفته می شود.
  • پوست‌کن غلطکی: در این دستگاه پوست کن غلطک‌ها که به صورت دو در دو  خلاف جهت همدیگر حرکت می­‌کنند و باعث ساییده شدن و در نهایت جداسازی پوست از سیب‌ زمینی خواهد شد. 

میز بازبینی:

در این مرحله سیب‌­زمینی کاملا از لحاظ نداشتن پوست سبز رنگ و باقی مانده پوست کاملا کنترل و جدا سازی می‌گردد.

اسلایسر:

در این مرحله سیب‌زمینی توسط اسلایسر مدل FAM بلژیک که دارای 8 تیغه بوده و به صورت نیروی گریز از مرکز به تیغه‌ها برخورد کرده و باعث ایجاد اسلایس با ضخامت کاملاً معین و یک دست می‌شود.

نشاسته‌گیری:

در این قسمت نشاسته سطحی اسلایس که به دلیل اسلایس شدن منقطع شده با روش غوطه‌وری و ساییدن به‌هم در آب با دمای حدود 30 درجه سانتیگراد جداسازی می‌گردد.

بلنچینگ:

در این بخش سیب زمینی های برش خورده نشاسته گیری خواهند شد و در آب با دمای حدودی 71 درجه قرار میگیرد و آنزیم بری می شود.

خشک‌کن:

اسلایس های برش خورده سیب زمینی بعد از بلنچ شدن، توسط دستگاه خشک کن آب سطحی آن گرفته خواهد شد و آماده سرخ شدن در فرایر  می شود.

فرایر:

اسلایس ها و برش های سیب زمینی در زمان حدودی 1 الی 2 دقیقه در داخل روغن خوراکی مخصوص، با دمای تقریبی 180 درجه به صورت کامل سرخ خواهد شد.

طعم دهنده:

چیپس ها پس از طی کردن مراحل تولید باید با دستگاه طعم دهنده طعم داده شود.

بسته بندی:

در نهایت برای بسته بندی چیپس سیب زمینی از دستگاه بسته بندی 2 توزین و یا چهار توزین می توان استفاده کرد.

طراحی سایت فروش چیپس سیب زمینی:

در نهایت برای فروش چیپس سیب زمینی خود می توانید بازاریابی کنید و یا با طراحی سایت وردپرسی توسط سایت canseo.ir شروع به معرفی محصولات و مدل های چیپس سیب زمینی خود کنید.

  • iran hardware