- پنجشنبه ۳۰ تیر ۰۱
- ۰۹:۵۱
یکی از انواع خط های تولیدی مربوط به فراورده های سیب زمینی، خط تولید چیپس سیب زمینی است. و بدلیل سرانه مصرفی نسبتا بالا در اقشار مختلف مردم، محصولی محبوب برای سرمایه گذاران و بازرگانان میباشد.
در ادامه مراحلی که در تولید چیپس سیب زمینی باید صورت بگیرد و تجهیزات مورد نیاز را به شما معرف می کنیم:
مراحل تولید چیپس سیب زمینی
مراحل تولید چیپس در انواع خطوط تولید چیپس خانگی، رنده چیپس، طرز تهیه چیپس سرکه ای، چیپس ماکارونی، چیپس خلالی ، طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و... در ادامه قصد داریم مراحل و فناوری بکار رفته در خط تولید چیپس سیب زمینی را خدمت شما توضیح دهیم:
سرت و نگهداری سیب زمینی:
سیب زمینی در اول کار باید بر حسب اندازه، وزن و سایز سرت شود و جدا سازی صورت بگیرد. سپس آلودگی های آن رفع شود. سپس برای نگهداری به انبار انتقال میابند. در انبار جهت بالا بردن عمر ماندگاری و آماده سازی برای تولید چیپس سیب زمینی در شرایط مناسب از لحاظ دما، رطوبت، نور و… نگهداری صورت میگیرد.
شستشوی سیب زمینی :
در این مرحله باید سیب زمینی ها را با دستگاه شستشو میوه شست و شو داد.
پوست کنی سیب زمینی:
یکی از مراحل مهم در خطوط تولید چیپس پوست کنی سیب زمینی ها ها می باشد. برای پوست گیری سیب زمینی می توان از دستگاه پوست گیر استفاده کرد.
- پوستکن سطلی: سیب زمینی ها را می توان با نیروی گریز از مرکز پوست گیری کرد و این دستگاه پوست کن سطلی گفته می شود.
- پوستکن غلطکی: در این دستگاه پوست کن غلطکها که به صورت دو در دو خلاف جهت همدیگر حرکت میکنند و باعث ساییده شدن و در نهایت جداسازی پوست از سیب زمینی خواهد شد.
میز بازبینی:
در این مرحله سیبزمینی کاملا از لحاظ نداشتن پوست سبز رنگ و باقی مانده پوست کاملا کنترل و جدا سازی میگردد.
اسلایسر:
در این مرحله سیبزمینی توسط اسلایسر مدل FAM بلژیک که دارای 8 تیغه بوده و به صورت نیروی گریز از مرکز به تیغهها برخورد کرده و باعث ایجاد اسلایس با ضخامت کاملاً معین و یک دست میشود.
نشاستهگیری:
در این قسمت نشاسته سطحی اسلایس که به دلیل اسلایس شدن منقطع شده با روش غوطهوری و ساییدن بههم در آب با دمای حدود 30 درجه سانتیگراد جداسازی میگردد.
بلنچینگ:
در این بخش سیب زمینی های برش خورده نشاسته گیری خواهند شد و در آب با دمای حدودی 71 درجه قرار میگیرد و آنزیم بری می شود.
خشککن:
اسلایس های برش خورده سیب زمینی بعد از بلنچ شدن، توسط دستگاه خشک کن آب سطحی آن گرفته خواهد شد و آماده سرخ شدن در فرایر می شود.
فرایر:
اسلایس ها و برش های سیب زمینی در زمان حدودی 1 الی 2 دقیقه در داخل روغن خوراکی مخصوص، با دمای تقریبی 180 درجه به صورت کامل سرخ خواهد شد.
طعم دهنده:
چیپس ها پس از طی کردن مراحل تولید باید با دستگاه طعم دهنده طعم داده شود.
بسته بندی:
در نهایت برای بسته بندی چیپس سیب زمینی از دستگاه بسته بندی 2 توزین و یا چهار توزین می توان استفاده کرد.
طراحی سایت فروش چیپس سیب زمینی:
در نهایت برای فروش چیپس سیب زمینی خود می توانید بازاریابی کنید و یا با طراحی سایت وردپرسی توسط سایت canseo.ir شروع به معرفی محصولات و مدل های چیپس سیب زمینی خود کنید.