اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

اخبار و مقالات آموزشی | تکنولوژی سخت افزار و نرم افزار | تکنولایف

تکنولایف: اخبار و مقالات آموزشی از کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی موبایل، صنعت، تولید، کسب و کار، طراحی سایت، سئو، خدمات، و...

  • ۰
  • ۰

یکی از انواع خط های تولیدی مربوط به فراورده های سیب زمینی، خط تولید چیپس سیب زمینی است. و بدلیل سرانه مصرفی نسبتا بالا در اقشار مختلف مردم، محصولی محبوب برای سرمایه گذاران و بازرگانان می­‌باشد.

در ادامه مراحلی که در تولید چیپس سیب زمینی باید صورت بگیرد و تجهیزات مورد نیاز را به شما معرف می کنیم:

خط تولید چیپس سیب زمینی

مراحل تولید چیپس سیب زمینی

مراحل تولید چیپس در انواع خطوط تولید چیپس خانگی، رنده چیپس، طرز تهیه چیپس سرکه ای، چیپس ماکارونی، چیپس خلالی ، طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و... در ادامه قصد داریم مراحل و فناوری بکار رفته در خط تولید چیپس سیب زمینی را خدمت شما توضیح دهیم:

سرت و نگهداری سیب زمینی:

سیب زمینی در اول کار باید بر حسب اندازه، وزن و سایز سرت شود و جدا سازی صورت بگیرد. سپس آلودگی های آن رفع شود. سپس برای نگهداری به انبار انتقال میابند. در انبار جهت بالا بردن عمر ماندگاری و آماد‌ه سازی برای تولید چیپس سیب زمینی در شرایط مناسب از لحاظ دما، رطوبت، نور و…  نگهداری صورت میگیرد.

شستشوی سیب زمینی :

در این مرحله باید سیب زمینی ها را با دستگاه شستشو میوه شست و شو داد.

پوست کنی سیب زمینی:

یکی از مراحل مهم در خطوط تولید چیپس پوست کنی سیب زمینی ها ها می باشد. برای پوست گیری سیب زمینی می توان از دستگاه پوست گیر استفاده کرد.

  • پوست‌کن سطلی: سیب­ زمینی ها را می توان با نیروی گریز از مرکز پوست گیری کرد و این دستگاه پوست کن سطلی گفته می شود.
  • پوست‌کن غلطکی: در این دستگاه پوست کن غلطک‌ها که به صورت دو در دو  خلاف جهت همدیگر حرکت می­‌کنند و باعث ساییده شدن و در نهایت جداسازی پوست از سیب‌ زمینی خواهد شد. 

میز بازبینی:

در این مرحله سیب‌­زمینی کاملا از لحاظ نداشتن پوست سبز رنگ و باقی مانده پوست کاملا کنترل و جدا سازی می‌گردد.

اسلایسر:

در این مرحله سیب‌زمینی توسط اسلایسر مدل FAM بلژیک که دارای 8 تیغه بوده و به صورت نیروی گریز از مرکز به تیغه‌ها برخورد کرده و باعث ایجاد اسلایس با ضخامت کاملاً معین و یک دست می‌شود.

نشاسته‌گیری:

در این قسمت نشاسته سطحی اسلایس که به دلیل اسلایس شدن منقطع شده با روش غوطه‌وری و ساییدن به‌هم در آب با دمای حدود 30 درجه سانتیگراد جداسازی می‌گردد.

بلنچینگ:

در این بخش سیب زمینی های برش خورده نشاسته گیری خواهند شد و در آب با دمای حدودی 71 درجه قرار میگیرد و آنزیم بری می شود.

خشک‌کن:

اسلایس های برش خورده سیب زمینی بعد از بلنچ شدن، توسط دستگاه خشک کن آب سطحی آن گرفته خواهد شد و آماده سرخ شدن در فرایر  می شود.

فرایر:

اسلایس ها و برش های سیب زمینی در زمان حدودی 1 الی 2 دقیقه در داخل روغن خوراکی مخصوص، با دمای تقریبی 180 درجه به صورت کامل سرخ خواهد شد.

طعم دهنده:

چیپس ها پس از طی کردن مراحل تولید باید با دستگاه طعم دهنده طعم داده شود.

بسته بندی:

در نهایت برای بسته بندی چیپس سیب زمینی از دستگاه بسته بندی 2 توزین و یا چهار توزین می توان استفاده کرد.

طراحی سایت فروش چیپس سیب زمینی:

در نهایت برای فروش چیپس سیب زمینی خود می توانید بازاریابی کنید و یا با طراحی سایت وردپرسی توسط سایت canseo.ir شروع به معرفی محصولات و مدل های چیپس سیب زمینی خود کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی